Frisomat werd opgericht in 1978 door Guy Somers. Frisomat is een Belgisch bedrijf dat prefab gebouwen uit koudgevormd staal ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt. Hiermee bestrijkt Frisomat de hele waardeketen.

Het proces 

Van R&D en ontwerp over productie tot transport, opbouw en klantendienst. Voor hun gebouwen is 30% minder staal nodig, en toch zijn ze even robuust en duurzaam. Daardoor zijn ze ook gemakkelijk te transporteren en te monteren. Meer dan 85% van onze productie wordt geëxporteerd.

Verschillende filialen

Frisomat heeft wereldwijd 14 filialen (Algerije, België, Brazilië, Bulgarije, Slowakije, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Nederland en Oekraïne) en heeft productiesites in België, Rusland en Brazilië. Ons wereldwijde verdelernetwerk groeit non-stop.

Deze internationale aanwezigheid betekent dat Frisomat actief is in meer dan 100 landen met  meer dan 35.000 realisaties. Wereldwijd heeft het bedrijf 450 mensen in dienst.

Gedreven door mensen

Frisomat is een familiebedrijf in hart en ziel. Hun mensen zijn de grootste kracht. Elke dag maken zij het verschil met een team van internationale experts. Als trouwe partner zorgen ze voor de persoonlijke aanpak waar hun klanten naar op zoek zijn. Frisomat wordt gedreven door zijn mensen. Wij kijken er alvast naar uit u te verwelkomen in onze familie.

Gebouwd op ervaring

Van een Belgische eenmanszaak naar een internationale staalbouwer. Ze kunnen bouwen op jaren ervaring en grondige vakkennis, gebaseerd op meer dan 35.000 afgewerkte projecten.

Innovatie zit in het bloed

Bouwen met koudgevormd staal. Dat zit Frisomat in het bloed. Wij innoveren ons gestandaardiseerde bouwconcept voortdurend. We nemen uitdagingen aan en verleggen constant onze grenzen. En in die dynamische werksfeer kunnen wij u helpen te groeien.

 

Onze vacatures op Bouwjobs