Op tien jaar tijd is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan duizend medewerkers. Denys streeft naar organische groei.

Ons groeimodel is gefundeerd op drie pijlers : diversificatie, innovatie en export.

Innoveren doen we niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. In elk van die complementaire vakgebieden vestigen we ons als nichespeler en ontpoppen we ons tot een wereldwijde referentie met hoge toegevoegde waarde. Gebundeld vormen al die disciplines een totaalbedrijf, de Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. Onze doordachte keuze om te diversifiëren is zonder twijfel de eerste motor voor onze groei geweest.

Maar de grootste succesfactor achter onze groei is het enthousiasme en de creativiteit van onze medewerkers. Bij Denys houden we nu eenmaal van uitdagingen, het zit ingebakken in elk van ons. Vertel ons uw droom, en u krijgt een schare enthousiaste ingenieurs op uw hand. Bij ons geen ontmoedigende uitleg over technische beperkingen, budgetconsequenties en planningvraagstukken. If you can dream it, we can do it. Enkele van die dromen tonen we u met veel trots. 

Welkom bij Denys.

Onze vacatures op Bouwjobs