Build to work together

Democo is al tientallen jaren een vaste waarde in de bouwsector. Het bedrijf is uitgegroeid tot een multidisciplinaire zakenpartner, die meedenkt met klant en ontwerper en dit zo vroeg mogelijk in het proces.

Democo brengt zo zijn kennis en ervaring naar buiten om tot een kwalitatief eindresultaat te komen. Deze kennis en ervaring heeft betrekking op lage energie gebouwen en het bedrijf zet in op kostenbesparende en groene technologieën.

Onze medewerkers

Alle medewerkers staan als een geëngageerd team achter de bedrijfswaarden integriteit, meer dan kwaliteit en de klant als partner. We werken samen in een positieve en open sfeer om de waarden zowel op het terrein als in de organisatie concreet in te vullen.

Democo Academy

De bouwsector is een snel evoluerende omgeving. Nieuwe wetgeving en normen, bouwtechnieken en materialen vragen om kennis en inzicht om ze juist toe te passen. Binnen de Democo Academy delen collega's de kennis die ze opbouwden in hun projecten. Wat begon met kennisoverdracht over energiezuinig en passief bouwen is vandaag een kennisplatform over onder andere DBFM, bouwteamsamenwerking, LEAN plannen en BIM ontwerpen.

Door de kennis en ervaring die in de hoofden van onze projectleiders, calculators, werkvoorbereiders, aanwezig is te delen, moeten we niet telkens opnieuw het warm water uitvinden.

Onze vacatures op Bouwjobs