Bolckmans NV

http://bolckmans.be/nl


De kracht van een bouwer

Bij Bolckmans NV hebben we steeds voor ondernemers gebouwd. 
Wij weten dus uit ervaring dat naast de kwaliteit van onze geleverde werken, vooral respect voor budget en timing essentieel is voor U. Onze bedrijfsstructuur is er speciaal op gericht om een gepast antwoord te geven op uw bouwbekommernissen.

Een nieuwe uitdaging bij Bolckmans?

Zoekt u een nieuwe uitdaging in een dynamisch bouwbedrijf dat technologisch mee aan de top staat? 
Bolckmans heeft regelmatig vacatures voor mensen die van aanpakken weten: ingenieurs, monteurs, afwerkers,... Consulteer deze pagina's en ontdek de uitdaging die bij u past.

Waarom kiezen voor Bolckmans?

U werkt in een toekomstgericht en toonaangevend bouwbedrijf dat ruimte creëert zodat mensen zich kunnen ontwikkelen en waar het aangenaam werken is. Bovendien kan elke nieuwe medewerker rekenen op een interne opleiding.

Bij Bolckmans krijgt u reële doorgroeimogelijkheden en kunt u desgewenst kiezen voor jobrotatie.
Verder bieden wij een competitief salarispakket met extralegale voordelen.

Structuur

Via een strikt gestuurd proces wordt het ontwerp volledig uitgewerkt door ons eigen team ingenieurs en architecten, dit op basis van uw wensen en in samenspraak met uw architect. 

Ons engineeringteam is daarbij dagdagelijks bezig met hot-items zoals duurzaamheid (BREEAM), zero CO2, eco-efficiënty, life-cycle costing en alle aspecten die u in uw gebouw kan wensen.

Onze financiële slagkracht en de steun van de ASVB-groep laten ons toe om onze engagementen ook effectief te waarborgen.

Onze aanpak wordt door ondernemers des te meer geapprecieerd omdat onze aanpak toelaat investeringen te doen zonder verrassingen en zonder overdadige input van uw schaarse managementtijd.
Ons bedrijf heeft alle competenties om als “single point of contact” voor een bouwheer op te treden.

Vanuit onze no-nonsense visie met bovenstaande elementen hoog in het vaandel, vragen wij U niet langer uw tijd te investeren in het lezen van commerciële teksten maar verzoeken wij u onmiddellijk met onze medewerkers en bestaande klanten aan de tafel te gaan zitten.