MBG Bouw Vlaanderen

http://www.mbg.be/nl

Vacatures

MBG is reeds lange tijd een gevestigde waarde in de bouwwereld. Onze gedrevenheid ininnovatie, kwaliteit én flexibiliteit komt op tal van manieren tot uiting.

Wij realiseren projecten van klein tot megagroot, zowel nieuwbouw als renovatie, en dit over héél Vlaanderen. Onze medewerkers zorgen onder andere voor de bouw van woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, industriële- en overheidsgebouwen, sportcentra, residenties en de Scholen van Morgen. Door tewerkstelling vanop de werf en kantoren in Wilrijk, Brugge en Brasschaat trachten we de mobiliteit van onze medewerkers actief te beperken.

Dankzij de inbedding van deze merken in de overkoepelende groep CFE, combineren we de flexibiliteit van een zelfstandig opererend bouwbedrijf met een hoge betrouwbaarheid en grote financiële slagkracht.

De grote kracht van MBG schuilt in gemotiveerde, ervaren en vakbekwame projectteams, bestaande uit directeurs der werken, projectdirecteurs, projectleiders, werfleiders en projectingenieurs die dagelijks aan de slag gaan om uw bouwproject op tijd, binnen budget en kwaliteitsvol te realiseren.

Daarnaast beschikken we over de nodige ondersteunende diensten: HR, boekhouding, administratie, IT, calculatiedienst, dienst aankoop, dienst speciale technieken, dienst uitvoeringsmethoden, materieeldienst en dienst services & maintenance. Onze organisatiestructuur gaat uit van een maximale interne samenwerking, informatiedoorstroming en kennisdeling

Onze vacatures op Bouwjobs