Durabrik is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij combineren onze jarenlange expertise in bouwen met een passie voor mensen. Bouwen gaat niet enkel over het vakkundig uitvoeren van een plan. Bouwen is werken met en voor mensen.

In 2017 kreeg Durabrik de erkenning als Great Place To Work ®. Deze bekroning is het resultaat van een interne medewerkersbevraging en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. De mooiste erkenning voor Durabrik is uiteraard de hoge medewerkerstevredenheid.  

En daar is het ons om te doen. Bij Durabrik staan mensen dan ook centraal. Want na vijftig jaar kennen we onze job als geen ander. Onze klanten, partners en onze medewerkers: zij dragen allemaal bij aan wat ons uniek maakt.

Durabrik staat voor waardengedreven ondernemen. De waarden geven richting aan onze samenwerkingen en communicatie.

Deze waarden laten zich eenvoudig samenvatten in het letterwoord ROSIE, dat staat voor Respect en vertrouwen, Ontplooiing en ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap.

In elke nieuwe medewerker zoeken we het ROSIE-DNA. Zo gaan we na of iemand goed past in onze bedrijfscultuur. Op die manier draagt iedereen dezelfde waarden mee uit. Tegelijk is elke medewerker van Durabrik een bouwsteen van een nog veel groter project: bouwen aan een nieuwe toekomst, waarin mensvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen de norm is.

Zin om ons team te vervoegen? Ontdek onze jobs en kies de uitdaging waar jij je tanden in wil zetten.