NV LOGI-TECHNIC BUILDING

http://www.logi-technic.be/

Vacatures

Waarom werken bij Logi-Technic?

Stabiele marktleider. Logi-technic is al jaren de specialist in technical outsourcing.

Sterk groeiend bedrijf. Logi-technic is gestart in 1999 en bestaat ondertussen al uit 460 klantgerichte medewerkers. De groei wordt verzekerd door de diverse nieuwe filialen die er elk jaar bij komen.

Afwisseling. Onze medewerkers werken op diverse projecten, gedurende verschillende periodes in divers bedrijven. Natuurlijk steeds in overeenstemming met de wensen en de kennis van de medewerker.

Veiligheid & overleg. Als VCA-gecertificieerd bedrijf vindt Logi-technic arbeidsveiligheid & - overleg ontzettend belangrijk.

Diverse regimes mogelijk. Dag, ploeg, week of weekend, alle regimes zijn mogelijk bij Logi-technic. Onze medewerkers kiezen dus zelf hoe ze hun dag ingedeeld zien.

Continu opleidingsmogelijkheden. Onze medewerkers krijgen steeds de kans om zich verder te ontwikkelen. Dit kan met externe en interne opleidingen.

Doorgroeimogelijkheden. Ambities om door te groeien tot op een hoger niveau? Bij Logi-technic krijg je de kans. Naast de ondersteuning die we bieden aan de hand van opleiding, bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie.

Goede verloning en bedrijfswagen. Logi-technic gelooft in zijn medewerkers en beloont die dan ook met een interessant loonpakket. Er is tevens vaak mogelijkheid tot een bedrijfswagen.

Onze vacatures op Bouwjobs